Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/9/dispuut-adat.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/9/dispuut-adat.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284
Nieuws

Nieuwe website!

By in Nieuws

Naast het beoefenen van de edele kunst der bakken hijsen, moet dispuut Adat ook meegaan met de tijd. Het onvergankelijke devies “A Drink At Time” wordt eens in de zoveel jaar in een nieuw jasje gehesen; zie hier, onze nieuwe website. Op zoek naar een kamer? Reageer direct via het kopje ‘Dispuutshuis’. Inschrijven voor ons zaalvoetbaltoernooi? Doe dit direct via het kopje ‘Zaalvoetbal’. Borrelen of contact opnemen over andere zaken? Kijk dan bij het kopje ‘contact’. Veel surfplezier, Tabi Ma.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*